Welkom

"Denk je wel eens of jouw hypotheek nog wel de juiste is? Dat je nu zou moeten beginnen met geld opzij zetten voor later? Of dat jouw financiële zaken misschien wel zo geregeld kunnen worden dat je nu juist geld overhoudt?"

Waarom Kuiper Financiële Planning?

Om de juiste financiële keuzes te maken is nou eenmaal deskundig advies nodig. Bij voortduring zal je met die kennis en raad moeten worden bijgestaan, die voor nu en voor later, het beste bij jouw situatie past.

KuiperFP geeft je de best passende oplossing in financiële vraagstukken. Advisering vindt plaats op basis van financiële planning; vanuit een helder totaalbeeld wordt, rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden, integraal beoordeeld wat geld in specifieke situaties voor jou zou moeten doen.

Advies op deze wijze is de beste manier om inzicht te krijgen wat echt nodig is om jouw financiële wensen en ambities te realiseren en welke risico's hierbij komen kijken. Het advies wordt helder en inzichtelijk gepresenteerd en is maatwerk. Hiermee zijn jouw financiële zaken eindelijk duidelijk!

Voor wie

Opdrachtgevers van mij zijn: particulieren, ondernemers en bedrijven. Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor de zakelijke markt; grote en kleine verzekeringskantoren, verzekeraars, makelaars en accountantskantoren. Hierbij ben ik breed inzetbaar en kunnen werkzaamheden worden uitbesteed. Verschillende samenwerkingsvormen met KuiperFP zijn hierbij mogelijk.

Diensten

Met 17.5 jaar ervaring en met doorlopende certificering bij de Federatie Financieel Planners (FFP) kan KuiperFP veel voor jouw betekenen:

Jeroen, pas ontslagen, start zijn eigen bedrijf als tuinman, vraagt zich af of zijn vriendin de hypotheek wel kan blijven doorbetalen als hij overlijdt?

Mark, die volgend jaar met pensioen zal gaan, wil weten of hij zijn pensioen BV aan moet houden nu hij stopt met werken?

Dirk denkt dat de fiscale oudedagsreserve op zijn balans van zijn onderneming voldoende is om straks lekker te kunnen genieten, maar is dat wel zo?

Joke wil haar uitkering lijfrente schenken aan haar kleinkind, kan dat?

Myrthe, net gescheiden, wil de hypotheek op eigen naam, is dat mogelijk?

Met deze vraagstukken weet KuiperFP wel raad. Neem gerust contact op. KuiperFP heeft de voorkeur aan persoonlijk contact.